V pražské O2 areně vystoupí v únoru latinsko-americký idol Maluma

15.11.2019 18:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Latinsko-americký zpívající idol Maluma je právem považován za jednu z největších hudebních hvězd současnosti. V Praze vystoupí již podruhé a chystá se tentokrát vyprodat O2 arenu. Koncert se uskuteční 27. února 2020 a bude jednou ze zastávek v rámci WORLD TOUR 11:11.

Juan Luis Londoño se narodil v kolumbijském Medellínu. Své umělecké jméno poskládal ze začátečních písmen jmen své matky, otce a sestry. V roce 2018 získal latinskou Grammy a v roce 2019 se pustil do projektů s hvězdami jako Madonna, s níž vydal hit "Medellín" v rámci jejího alba "Madame X", nebo Ricky Martin, se kterým vytvořil skvělý song "No Se Me Quita".

Maluma je v současné době jedním z nejsledovanějších umělců na sociálních sítích. Počty jeho fanoušků na Facebooku a Instagramu dosahují desítek milionů a na oficiálním YouTube/VEVO kanálu mají jeho videa miliardová zhlédnutí. Počet zaregistrovaných uživatelů mu zajistil YouTube Diamond Play Button Award. Výsledky návštěvnosti jeho předchozích turné mu zajistily pozici latino umělce s největším počtem prodaných vstupenek na koncerty. Maluma již vyprodal arény jako Madison Square Garden (New York), American Airlines Arena (Miami) a dvakrát The Forum v Los Angeles.

Nahrávka "11:11", se kterou přijíždí do Prahy, je jeho čtvrtým studiovým albem. Bylo vydané 17. května 2019. Hostují na něm Ricky Martin, Ozuna, Nicky Jame, Zion & Lennox, Madonna a další.

Vstupenky lze zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster v cenovém rozmezí od 1 290 Kč do 2 490 Kč. Koncert pořádá společnost ICP Live. Vystoupení začíná ve 20:00 hodin, vstup do O2 areny bude umožněn 90 minut před začátkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY