Harry Styles stihne ještě do Vánoc vydat druhou sólovku

06.11.2019 11:33 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Comeback chlapecké formace One Direction je zatím hudbou vzdálené budoucnosti, a tak jednotliví členové pokračují ve svých více či méně úspěšných sólových kariérách. Nejoblíbenějším z pětice je bezpochyby Harry Styles, který se nedávno nechal slyšet, že stihne své fanynky (a fanoušky) potěšit druhým albem ještě letos.

Kompletní informace o něm sice ještě nevyzradil, pochlubil se každopádně alespoň jeho obalem, datem vydání a názvem. Děvčata si tak do kalendářů mohou zapsat 13. prosince a titul "Fine Line". Z nahrávky už je tři týdny venku pilotní singl "Lights Up", v němž se polonahý zpěvák pohybuje mezi jinými polonahými lidmi, tedy nejen dívkami, ale i muži. Magazínu Rolling Stone se také svěřil, že při nahrávání druhé desky si ve studiu několikrát dali houbičky a jednou si v rauši ukousl špičku jazyka. Některé skladby pak prý nazpíval s "pusou plnou krve".

Ještě než následovník povedeného debutu, který nesl pouze jeho jméno, vyjde, střihne si Harry i nějaké to živé vystoupení. Vidět ho tak budeme moci například v show "Saturday Night Live", která se bude vysílat 16. listopadu. Bude tam nejen jako hudební host, ale celý večer bude i uvádět.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY