Kabát vyrazí v příštím roce na halové turné s novou deskou v zádech

03.11.2019 08:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Také Kabát myslí v předvánočním čase na své fanoušky a na příští rok jim nachystal opulentní koncertní hody. A zdá se, že snad i studiové. Halové turné bude mít hned sedmnáct zastávek v České republice a čtyři na Slovensku. Proběhne během října a listopadu 2020, vstupenky jsou k mání v sítích Tlive, Tportal a Tmaster, zakoupit je můžete třeba zde.

Stejně jako poslední podobně pojaté turné, které proběhlo před dvěma lety, bude i u tohoto pódium uprostřed haly, protože právě takto se kapela cítí dobře. Jak sami muzikanti říkají, mizí tak možnost se během vystoupení na chvíli zašít a odfrknout si, zároveň ale vědí, že je to divácky velmi vděčné řešení.

Zmiňované turné by mělo být jiné, hlavně co se týče repertoáru, protože kapela by v tu dobu už měla ráda na světě následovníka úspěšné desky "Do pekla/do nebe". "Vypadá to jako alibismus, ale po těch letech už je to vlastně klišé, ale i jasný postoj. Dokud s tím nebudeme spokojeni na sto procent, tak to prostě nevyjde. Intenzivně se na tom dělá již od ledna 2019 a práce pokračují. Chceme vždy ještě lepší CD, než bylo to poslední. Chceme vydat prostě nejlepší CD," vysvětlují nekompromisně Kabáti. Vypadá to tak, že příští rok bude pro jejich fanoušky hodně bohatý na zážitky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY