Medicine Boy představí v Kabinetu MÚZ snovou muziku

14.10.2019 20:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Už 16. října rozčísnou prostory v Kabinetu MÚZ tóny kapel a interpretů Medicine Boy, Kittchen & Aid Kid a Billow. Předprodej vstupenek je zde.

Medicine Boy (JAR, dreampop, dark, noise, psychedelic, blues)
Medicine Boy (na snímku) je dream noise duo z Kapského města / Jižní Afriky. Snová nálada poskvrněná zvukem Rowlanda S. Howarda, Spiritualized, The Mary Chain a The Bad Seeds. Hudba na hraně černé a bílé, snu a chaosu. Adré a Lucy svoji kapelu založili v roce 2014, neztráceli čas a projeli Jižní Afriku, Evropu a UK. Následně se usadili v Berlíně a po debutovém singlu navázali spolupráci s respektovaným vydavatelstvím Fuzz Club. Připojili se tak k černo-sametovým kapelám Sonic Jesus, The Underground Youth, The Oscillation apod. Zvuk Medicine Boy je o špinavých kytarách a jemných melodických plochách, intimnosti, divokosti a věcech, které se neodpouští. Psychedelií zahalený pop s lyrickým dívčím vokálem a bluesovým příběhem.

Kittchen & Aid Kid
V roce 2011 pověsil Kittchen na svůj web ke stažení debutové album "Menu", které na alternativní scéně vzbudilo slušný ohlas. Následující "Radio" získalo Anděla a úspěšná byla i třetí deska "Kontakt". Během sedmi let Kittchen spolupracuje s divadlem, filmem, experimentuje s videem, vystavuje obrazy, remixuje, píše a vystupuje s kapelou Zvíře jménem Podzim. Většina jeho posluchačů ale zmiňuje především silné koncerty. Ten brněnský bude ve společnosti Aid Kida, který vystupuje jako DJ i producent a člen Dětí mezi reprákama. Těšme se na další porci postapokalyptických písniček točících se kolem lásky a atomových bomb.

Billow
Lo-fi akustický folk protkaný snovým vokálem, ambientními plochami, táhlým zvukem syntezátorů a shoegazovou zastřeností. Kapela ve které najdeme členy Strangers In The City, je přesně pro ty, co rádi žijí ve svém snu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY