Manon Meurt chystají reedici své prvotiny a audiovizuální show v Roxy

15.10.2019 16:24 - Dan Hájek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Během listopadu budete moci Manon Meurt zastihnout na několika vystoupeních, která vyvrcholí speciálním koncertem v pražském Roxy. Ten skupina odehraje ve čtvrtek 24. října u příležitosti oslav dvacátých sedmých narozenin tohoto klubu. Rakovničtí zahrají věci ze své velmi povedené desky "MMXVIII" a představí i svou spolupráci s VJkou Ver. Jako host je doprovodí slovenská parta Luvver.

Kromě toho chystají Manon Meurt také reedici svého bezejmenného minialba/épéčka z roku 2014. To si sami vydali v omezeném nákladu, který je dnes již vyprodán. Zajímavostí je, že v roce 2016 nahrávku do svého katalogu zařadil i kanadský label Obscura. "Manon Meurt" se natáčelo v pražském studiu Soundevice pod drobnohledem Šmityho, který se spolupodílel na mixu a produkci. Nový mastering vznikal v režii osvědčeného Matouše Godíka v jeho ZKA4T studiu.

Reedice debutu "Manon Meurt" vyjde 31. října na značce Minority Records. Mramorově-žlutý 180gramový vinyl přinese tyto kompozice: To Forget, Glowing Cityscape, '94, Until You Can, In These Eyes, Blue Bird. Kromě download kupónu bude do balení vložen i barevný inlay. Návštěvníci zmíněného koncertu v Roxy si desku budou moci zakoupit v předstihu. "Blue Bird" v živé verzi si můžete připomenout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY