Podzimní turné Lenky Filipové se ruší

19.09.2019 12:23 - Josef Martínek | foto: Jiří Štarha

Poté, co na jaře své album keltských balad "Oppidum" představila ve velkých městech, se měla Lenka Filipová na podzim vydat do regionů. Na svém Facebooku však ve středu oznámila, že série osmi koncertů, které se měly uskutečnit v říjnu a listopadu, je zrušena.

"Moji milí, i mě velmi nepříjemně zaskočila zpráva, že se koncerty v období říjen-listopad v avizovaných městech z důvodů technicko-organizačních ruší. Moc jsem se na vás všechny těšila, neboť mělo jít o pokračování úspěšného jarního turné. Věřte mi, že mě to velmi mrzí už kvůli tomu, že se budu během podzimu se svými koncerty objevovat v dalších městech a na různých PR akcích, které mám také dlouhodobě plánované dopředu. Budu se snažit objevit se u vás co nejdříve a doufám, že se brzy uvidíme. Vaše Lenka," uvedla zpěvačka a kytaristka.

Zrušení se týká říjnových vystoupení v Plzni, Karlových Varech, Pardubicích, Olomouci a Litoměřicích a také listopadových termínů ve Žďáru nad Sázavou, Táboře a ve Znojmě. Vstupenky mohou fanoušci vracet na webu Ticketportalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY