The Prodigy hlásí návrat do studia

22.08.2019 11:44 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Začátkem března paralyzovala celý hudební svět zpráva o smrti frontmana The Prodigy Keitha Flinta. Jeho spoluhráč Liam Howlett tehdy na svém instagramovém profilu deklaroval, že zpěvák si vzal život, avšak informace, kterou zveřejnil koroner letos v květnu, oznamovala, že to, zda šlo o sebevraždu, či nešťastnou náhodu, nelze s jistotou určit.

Po Flintově odchodu britská formace zrušila všechna svá vystoupení, ale o tom, co s ní bude dál, nepadla ani zmínka. Jasno je až nyní, kdy zbývající členové na Instagramu zveřejnili fotku ze studia s dovětkem, že pracují na zbrusu nové hudbě. Mezi fanoušky vypuklo nadšení. Názory, že The Prodigy bez Flinta už nebudou, co bývali, se sice našly, ovšem komentářů, že pokračování uskupení by si jistě přál i zesnulý frontman, bylo více.

Kdy nový materiál vyjde, hudebníci zatím neprozradili. Oblakem tajemství je zahalena i informace, zda jde o písně, na kterých ještě spolupracoval Keith, nebo o tvorbu bez něj.

Minulý měsíc se uskutečnily oslavy pětadvacátého výročí vydání alba "Music For The Jilted Generation", které zorganizovali fanoušci kapely v jejím rodném městě Braintree. Tisíce příznivců uskupení pak podepsalo i petici, aby zde stála Flintova socha. Zda se jejich tužby naplní, zatím není známo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY