Keane se vracejí s novým singlem i albem

08.06.2019 10:03 - Honza Balušek | foto: Keane

Možná to vypadalo jako rozpad, nakonec se z toho ale opravdu vyklubala jen několikaletá pauza. Britská nekytarovka Keane se rozhodla dát zase dohromady a na podzim nás oblaží svým pátým řadovým albem nazvaným "Cause and Effect". Konkrétně se na jedenáct nových písniček (na standardní edici nahrávky) můžeme těšit na 20. září.

Nyní už stabilně čtveřice svou dosavadní kariéru původně uzavřela v roce 2013 výběrovkou "The Best Of Keane", načež zpěvák Tom Chaplin vyrazil na relativně úspěšnou sólovou dráhu. Novinkovou kolekci, která má hlavně odrážet porozchodovou mizérii hlavního skladatele kapely Tima Rice-Oxleyho, už nyní do světa vyprovází videoklip k písničce "The Way I Feel". Ten režíroval Kevin Godley, který se skupinou dříve spolupracoval třeba na videu k hitu "Is It Any Wonder".

Tracklist nové desky bude následující: You’re Not Home, Love Too Much, The Way I Feel, Put The Radio On, Strange Room, Stupid Things, Phases, I’m Not Leaving, Thread, Chase The Night Away, I Need Your Love. Deluxe edice pak nabídne bonusy: New Golden Age, Difficult Year, The Way I Feel (Sea Fog Acoustic Session), Stupid Things (Sea Fog Acoustic Session), I’m Not Leaving (Sea Fog Acoustic Session).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY