Tove Lo radí v "Glad He's Gone" kamarádce po rozchodu

03.06.2019 13:07 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zatímco Spice Girls v době své největší slávy propagovaly girl power, švédská hitmakerka Tove Lo je o level jinde - jde jí o pussy power. Ostatně orientace na sex a vše okolo něj prostupuje celou její tvorbou. Kromě zpěvačky je ovšem hlavně schopnou skladatelkou, která si spousty melodií nenechává pro sebe, ale zásobuje jimi i své kolegyně. Podílela se tak třeba na hitech Ellie Goulding, Zary Larsson či Cher Lloyd. Nyní ovšem přišel čas zase na její sólovou tvorbu.

Doba dvojdílné nahrávky "Lady Wood" / "Blue Lips" z let 2016 a 2017 je už nějakou dobu uzavřena, a tak je čas na kolekci novou. Ta přijde někdy letos pod názvem "Sunshine Kitty" a do světa ji bude vyprovázet pilotní singl "Glad He's Gone". Hravá střednětempá písnička se s otevřeností Tove vlastní vyjadřuje k rozchodu kamarádky s jejím klukem. Zpěvačka je samozřejmě ráda, že se její kámoška s tím kreténem rozešla, protože se ho snažila všemožně uspokojit, a přitom sama sebe upozaďovala. Kdo ví, jestli tohle může být hit, ale je to rozhodně fajn písnička. Doprovodný vizuál je sice označen jako lyric video, ve skutečnosti jde ale o normální klip, jen natočený jako na starou VHSku. A dočkáte se Tove vlnící se jen v kalhotkách a zpívající karaoke.

Jak domácí fanoušci určitě už dávno ví, Tove Lo se nám 6. srpna poprvé představí v Česku, a to v pražském Lucerna Music Baru. Určitě tam zazpívá i tuto novinku a kdo ví, možná do té doby bude venku i celé album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY