Pražský koncert Godsmack se přesouvá o den dříve

01.05.2019 10:35 - Tisková zpráva | foto: BMG

Česká premiéra amerických hardrockerů Godsmack v čele s charizmatickým zpěvákem a kytaristou Sullym Ernou se uskuteční o den dříve, tedy 10. června 2019.

Pořadatelé se po dohodě s kapelou rozhodli přesunout koncert z 11. června, a vyjít tak vstříc žádostem fanoušků tvrdších žánrů, kteří se ve stejné datum chystají na koncert Slipknot. "Kolize termínů nás od počátku mrzela, ale bohužel v jiný den nemohli Godsmack původně přijet. Naštěstí se nám podařilo přesunout koncert alespoň o den, z čehož máme opravdu radost," vysvětluje za pořádající agenturu Charmenko CZ Lenka Muráriková.

Po nenadálé smrti syna kytaristy Tonyho Romboly kapela solidárně přesunula velké evropské turné, plánované původně na podzim 2018. V rámci něj se letos v červnu novou energií nabitý band zastaví poprvé také v Praze. Představí nejen novinky z posledního alba, ale zabrousí i do vlastní bohaté a úspěšné historie.

Ikonická americká legenda Godsmack vystoupí 10. června 2019 na stejném místě, tedy ve Velkém sále pražské Lucerny. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Předprodej vstupenek v ceně 900 Kč probíhá v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Koncert přináší Charmenko CZ.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY