Madonnin nový singl "Meddelín" je všechno, jen ne prvoplánový hit

18.04.2019 11:01 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Když se začne psát o popové královně Madonně, doprovází to celá řada otřepaných negativních přívlastků - neumí zpívat, doba její slávy je dávno pryč, snaží se honit aktuální trendy a podobně. Známá workoholička si ovšem nohy na stůl rozhodně dávat nehodlá a 14. června se dočkáme jejího čtrnácté řadové desky "Madame X". Své fanoušky dlouho krmila různými ukázkami a fotkami na sociálních sítích, nyní konečně došlo na pilotní singl.

Pod záhadným pojmenováním "Medellín" se ukrývá název kolumbijského velkoměsta, ze kterého pochází zpěvák latinskoamerických rytmů Maluma. Ten je Madonně v novém kousku skoro až rovnocenným partnerem, místy se dokonce zdá, že ona hostuje v jeho songu. Písnička je všelijaká jenom ne hitová, takže námitka o honění aktuálních trendů tu vůbec není na místě.

Vše začíná počítáním tanečních cha-cha kroků, Madonnin šepot připomene dobu, kdy byla průvodkyní Ditou na albu "Erotica". Melodie není příliš výrazná, občas zazní robotický autotune a Maluma do všeho až moc kecá, ale světe, div se, ono to funguje. Jako úvod nové desky bude skladba skvěle fungovat a vše do sebe zapadne až při odhalení kompletního díla. Fanoušci budou jistě nadšení, že zpěvačka to opět vzala úplně z jiného konce, nové posluchače ale zřejmě nepřiláká. Otázkou je, zda to má vůbec zapotřebí.

Album "Madame X" bude k dostání ve spoustě variantách fyzických nosičů - kromě klasických CD si budete moci pořídit i vinyly, kazety a super deluxe edici s fotografickou knihou. V deluxe verzi bude obsahovat těchto patnáct písní: Medellín (with Maluma), Dark Ballet, God Control, Future (feat. Quavo), Batuka, Killers Who Are Partying, Crave (feat. Swae Lee), Crazy, Come Alive, Extreme Occident, Faz Gostoso (feat. Anitta), Bitch I'm Loca (feat. Maluma), I Don't Search I Find, Looking For Mercy, I Rise.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY