Label Tranzistor chystá zpívánky a hudební piknik na Kampě

02.04.2019 14:22 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Label Tranzistor jako již tradičně zahajuje svou další sezónu neotřelým happeningem v přátelské atmosféře. Letošní jarní revue se uskuteční opět v rámci festivalu Kampa střed světa na pražské Kampě, a to v sobotu 6. dubna, tentokrát pod názvem "Tranzistor zpívánky."

V průběhu odpoledne vystoupí kapela ILLE, jejíž vloni vydané "Pohádky" jsme označili za album roku. Po evropském turné a delší odmlce v Čechách zahraje britský zpěvák James Harries. Dále se představí nadějný písničkář a kytarista Tomáš Boček či písničkářka a pianistka Barbora Mochowa, oba účastníci boje o českou účast na Eurovision Song Contest, a písničkářka a experimentátorka Bára Zmeková.

Programem bude provázet herecká dvojice Ondřej Cihlář a Ondřej Bauer z divadla VOSTO5. "Už teď je jasné, že letošní ročník bude ve velmi uvolněném stylu. Podle dosavadních informací, které mám od kapel a moderátorů, tuším, že se bude jednat spíše o piknik se zpíváním. Nebojte se přijít za deště, jíst a zpívat se dá i v našem šapitó," říká šéf labelu Tranzistor David Landštof.

Podvečerní minifestival labelu Tranzistor se uskuteční v sobotu 6. dubna od 18.30 v parku Kampa v rámci festivalu Kampa střed světa v šapitó Letní poloha. Vstupné je zdarma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY