MikAel dává s "Air Control" přivonět k létu i ke své desce, která vyjde v květnu

03.04.2019 19:01 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Na svou debutovou desku pod pseudonymem MikAel láká Michael Foret už od loňského roku, kdy přišel s chytlavým singlem "Easily". Následoval duet s Markétou Plecháčovou alias Marqet a nyní přichází ochutnávka číslo tři. "Air Control" je zatím nejpádnějším důvodem, proč bychom si jeho album "Easy" vycházející 21. května měli poslechnout.

Vydařená skladba plná metafor popisujících vztah muže a ženy čerpá ze žánrů, které jsou hudebníkovi blízké, tedy pop rocku i electropopu. Píseň sám zpěvák označuje za letně laděnou, za pravdu mu dává také lyric video hrající pestrými barvami. MikAel si ho sám natočil, režíroval i produkoval. Tohle chceme v následujících měsících slýchat z rádií a vídat z hudebních televizí.

Album "Easily" bude k dostání na všech digitálních platformách a pro sběratele vyjde i na fyzickém nosiči. Objednat si ho budete moci na umělcově webu. "Na desce budou anglické písničky a jeden bonus v češtině. Bude barevné, občas elektronické, občas pop rockové a občas folkové. Někdy hodně veselé, ale někdy zase hodně temné a smutné. Ostatně jako celý můj téměř třiatřicetiletý život, který jsem se pokusil narvat do devíti písní a vydat je na albu. Je to to nejlepší, co jsem ze sebe za tu dobu dostal," popisuje interpret.

Své nové dílo pokřtí v den vydání 21. května v pražském Café v Lese.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY