Devin Townsend láká na novou desku klipem "Evermore". Chaos nepolevuje

25.03.2019 18:45 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Kanadský hudební multitalent Devin Townsend pokračuje v pozvánkách na album "Empath". To vyjde už v pátek 29. března. V tiskových prohlášeních se hudebník netají tím, že jeho nový počin bude obsahovat širokou škálu vlivů (stručně řečeno - od popu po metal). A jak napovědělo před časem zveřejněné první video "Genesis", skutečně by tomu tak mělo být.

S premiérou nového videoklipu "Evermore" je čím dál tím jasnější, že se Townsend skutečně touto cestou vydal. I zde nalezneme zpěvné, lehkonohé pasáže i těžkou riffáž, přičemž tyto se k sobě přimykají často velmi nečekaně. I videoklip míchá vše možné. Během průletu vesmírem s mnoha různými planetami narazíte na celou škálu bytostí a objektů. Jsou tu třeba pozemští mořští kytovci, divné příšery, vesmírné lodě i asteroidy. Hrdinou tentokrát není samotný muzikant, ale, světe, div se, kocour, který má každé oko jiné.

Album "Empath" bude nepochybně netradičním zážitkem. Otázkou je, jak moc bude toto eklektické vršení nápadu na nápad udržitelné na ploše dlouhohrající desky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY