Iggy Azalea v "Sally Walker" vykradla Kendricka Lamara. Po dlouhé době má ale na světě hitovku

16.03.2019 09:38 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Je to neuvěřitelné, ale zdá se, že se druhé studiové nahrávky z dílny Iggy Azaley přece jen dočkáme. Poté, co interpretka opustila stáj Island Records, podepsala smlouvu s distribuční společností Empire, s jejíž finanční pomocí nyní chystá novinku "In My Defense". Hotové dílo by do našich přehrávačů mělo zavítat už v květnu.

Osmadvacetiletá Azalea jej popsala slovy: "'In My Defense' je přesně to album, které vás donutí říct: 'Jdi do p*dele,' svému vlastnímu odrazu za to, že jste si dovolili o sobě vůbec kdy pochybovat."

Aby potvrdila svá slova, vypustila rapperka do světa vcelku ambiciózní kousek "Sally Walker", který doplňuje stejně povedené video. V morbidně laděném vizuálu mohou znalci poznat některé z hvězd populární show "RuPaul's Drag Race". Ještě větší odborníci si možná povšimnou, že se jedná pravděpodobně o diss track na účet patnáctileté kolegyně Bhad Bhabie (též známé díky virálu cash me outside girl), s níž měla Iggy v minulosti menší potyčky. I bulvárními končinami neposkvrnění posluchači poté mohou v "Sally Walker" bezpečně poznat beat z "Humble" Kendricka Lamara.

Protože se ale po dlouhé době jedná o chytlavou hitovku australské hudebnice, budiž vše odpuštěno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY