psina kočičina - musicserver.cz">

Carly Rae Jepsen chodí v "Now That I Found You" s kocourem a je to pěkná psina kočičina

17.03.2019 09:11 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Carly Rae Jepsen je v právu, když si stěžuje, že je hudební byznys nefér. Proč? Protože poslední dobou dělá opravdu výborný pop, ale přesto se jí nedostává takové popularity, jakou by si zasloužila. Například její poslední řadovka "E•MO•TION" z roku 2015 nechyběla snad v žádném výročním žebříčku nejlepších desek, kolega Věžník si pochvaloval i předešlou ochutnávku z chystaného alba, singl "Party For One", a tak vůbec celkově tahle kanadská muzikantka dlouhodobě předvádí kvalitní práci.

A my budeme chválit i teď, a to novinkový klip k songu "Now That I Found You". Ten potěší především kočkofily, protože hlavní mužskou roli v něm hraje zrzavý skotský klapouchý kocour, který sice vypadá dost otráveně a jeho obličej vyloženě říká: "Dejte mi už, do kočíčího háje, pokoj a nakulte žrádlo," ale přesto jsme dojati jeho roztomilostí. Toho kocourka si mimochodem můžete najít na Instagramu - jmenuje se Shrampton. Radost nám dělá i množství všelijakých úsměvných detailů ve videu, což garantuje mnohonásobné nutkání si jej pouštět znovu a znovu. Ostatně i samotný song je skvěle zprodukovaný, nebezpečně chytlavý a probouzí naději v další silné popové album.

Pokud se nudíte a už se Carlyiny nové desky nemůžete dočkat, můžete třeba zatím zkusit spočítat, kolikrát se zrzavý kočičák ve snímku objevuje. Nám se to ještě nepodařilo, protože během každého pokusu jsme se v redakci pohádali, jestli se mají počítat i ti kocouři na plavkách, kalhotkách, obrazech a dalších místech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY