The Cranberries natočili k singlu "All Over Now" bouřlivý animovaný klip

11.03.2019 16:39 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Uplynul celý rok od nešťastné smrti majitelky jednoho z nejcharismatičtějších a nejkrásnějších hlasů Dolores O'Riordan. Frontmanka The Cranberries ještě před tragickou událostí ovšem stačila nahrát dostatek materiálu na tehdy připravovanou desku, která vyjde 26. dubna pod názvem "In The End". Již na začátku letošního roku kapela vypustila do světa singl "All Over Now", krásnou melancholickou píseň, ke které nyní natočila také animovaný videoklip.

Výtvarník Daniel Britt v něm zpracoval příběh dívky, která prochází anglickou krajinou se vší romantikou, až dojde k majáku, kde na ni čeká objetí. Rozbitá sklenice od vína i bořící se zámek mají ovšem silnou symboliku. Skrývají napětí a nepochybně odkazují na zesnulou Dolores.

Poslední řadovou deskou, kterou The Cranberries natočili, je šest let starý počin "Roses". Před dvěma lety ji následovala kolekce "Something Else", na níž přepracovali své hity do akustické podoby. Kytarista Noel Hogan prohlásil, že "In The End" bude posledním albem a že po jeho vydání skupina definitivně skončí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY