Alphabeat jsou zpět. V "Shadows" ukazují, že umějí vykouzlit pohodu i na chatě

05.03.2019 17:50 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Šest let uplynulo od chvíle, kdy Alphabeat oznámili pauzu. A ta pauza letos oficiálně končí. Pohodoví Dánové totiž poslední únorový den představili nový singl, příslušné video a oznámili nahrávací smlouvu i desku.

"Vždycky to bylo psáno ve hvězdách," vyjádřila se ke comebacku zpěvačka Stine Bramsen v rozhovoru pro kolegy z magazínu Billboard. Návrat ona a její kumpáni stvrdili písní "Shadows". Oproti největším peckám z debutového alba "This Is Alphabeat" se nese v pomalejším tempu, což je možná trochu škoda, charakteristická pozitivní nálada ale zůstává i v roce 2019.

Klip od režisérské dvojice Rasmus Nagel a Anders Reinholdt je pak z kategorie nízkorozpočtových - obsahuje jen záběry na členy kapely pobíhající po okolí prázdné dřevostavby a hrající uvnitř. Skladba ale vlastně víc nepotřebuje.

Singl samozřejmě nezůstane osamocen. Alphabeat Billboardu prozradili, že podepsali novou smlouvu s Atlantic Records (patřící do Warner Music Group) a že pod křídly tohoto labelu na podzim vydají svou čtvrtou studiovou nahrávku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY