Carly Rae Jepsen chystá na jaro desku. Dvě nové písně naznačují, že svět je stále v pořádku

04.03.2019 17:54 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jak v listopadu naznačila, tak činí - Carly Rae Jepsen letos vydá nové album. Po podzimním dovádivém singlu "Party For One" na sebe koncem minulého týdne upozornila hned dvěma novými skladbami - party songem "Now That I Found You" a uvolněnou písní "No Drug Like Me".

"'Now That I Found You' je o pocitu opojení, který zažíváte, když vám nová láska začne měnit život. O těch pocitech, které jsou lepší než droga. Což mě dovedlo k 'No Drug Like Me', což je slib, který jsem složila lásce v obecné rovině," popsala kanadská zpěvačka nové kousky v tiskové zprávě.

První zmíněný song produkoval Captain Cuts, druhý si vzala na starost dvojice John Hill a Jordan Palmer. Ani jeden z nich tvorbu Carly Rae Jepsen vlastně nikam neposouvá, oba ale na druhou stranu znějí přesně tak, jak chceme a jak to máme rádi. Svět podle Jeppo je zkrátka nadále světem, kde je vše ještě v pořádku.

Chystaná kolekce zatím nemá název ani datum vydání, do obchodů a na streamovací servery by se ale měla dostat už během jarních měsíců.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY