Suzi Quatro vydá v březnu album "No Control"

01.03.2019 09:37 - David Věžník | foto: facebook interpreta

"Do důchodu odejdu až tehdy, kdy vejdu na pódium, zavrtím pr*elí, a bude ticho," prohlásila Suzi Quatro v jednom z rozhovorů. To, že tato doba je v nedohlednu, stvrdí koncem března, kdy vyjde její nová deska nazvaná "No Control". Americká muzikantka ji představí i živě na turné, které ji zavede i do Česka a Slovenska.

Suzi Quatro - No Control
© facebook interpreta
Jedenáctka písní je z většiny výsledkem spolupráce Suzi a jejího syna z prvního manželství Richarda Tuckeyho. "Během toho překrásného léta 2018 jsme sedávali venku, u sebe akustickou basu, kytaru, appku na nahrávání a spoustu papírů a házeli jsme nápady jeden za druhým," popsala rockerka zrod alba.

Kolekce "No Control" vychází 29. března a Suzi Quatro její vydání už od února podporuje vydatným koncertováním. Tuzemské příznivce potěší, že mezi zastávkami jej šňůry jsou i dvě slovenská a jedno české město: mezi 22. a 24. březnem hudebnice zahraje postupně v Trenčíně (Športová hala), Bratislavě (Istropolis) a Olomouci (Clarion Congress Hotel).

Tracklist "No Control" je následující: No Soul/No Control, Going Home, Strings, Love Isn't Fair, Macho Man, Easy Pickings, Bass Line, Don't Do Me Wrong, Heavy Duty, I Can Teach You To Fly, Going Down Blues.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY