Zpěvák Papa Roach Jacoby Shaddix se už sedm let nedotkl alkoholu

28.01.2019 18:36 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Mezi obyčejnými lidmi jsou boje s nejrůznějšími závislostmi čím dál běžnějším jevem, hudebníci na tom nebývají o nic lépe. Zpěvák kapely Papa Roach Jacoby Shaddix ukázal svou sílu, že démona jménem alkohol přemohl, a už sedm let vůbec nepije. Před časem ho pokoušely sebevražedné myšlenky, ale jak uvedl v rozhovoru pro rádiovou stanici WRIF, už má tohle vše za sebou.

"Odložit láhev bylo pravděpodobně jedno z nejlepších rozhodnutí, jaká jsem v životě udělal, a taky jedna z největších změn. V únoru oslavím sedm let od doby, kdy jsem přestal pařit. A právě to mi zachránilo život. Poslouchal jsem ty tragické příběhy, jak rockeři umírají mladí, a cítil jsem, že mé hodiny začínají také tikat. Nechci však odejít dřív, než bude můj čas. Mám ještě spoustu práce a chci toho hodně říct. Chci dělat ještě dlouho to, co dělám, a chci se stát dědou," řekl otec tří synů.

Papa Roach jsou na scéně od roku 1993. Natočili desky "Old Friends From Young Years" (1997), "Infest" (2000), "Lovehatetragedy" (2002), "Getting Away With Murder" (2004), "The Paramour Sessions" (2006), "Metamorphosis" (2009), "The Connection" (2012), "F.E.A.R." (2015), "Crooked Teeth" (2017) a pár dní staré "Who Do You Trust?". Na svém kontě mají i dvě nominace na Grammy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY