Kamelot představuje první klip z nového alba. "Nezapomeň na mě" pohltí svou atmosférou

31.12.2018 15:38 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Roman Horký se skupinou Kamelot vydal na začátku prosince nové řadové album "Země tvých dlaní". Tucet nových autorských písní hudebníci míchali ve slavných studiích Abbey Road, kde nad výsledkem bděl držitel Grammy Sean Magee. Součástí alba je i skladba "Nezapomeň na mě", ke které vznikl videoklip.

"Text k písni 'Nezapomeň na mě' je příběh zajištěného Středoevropana, který je okouzlen krásou, způsoby a chováním Rusky žijící na Sibiři. Odhodlá se pod tíhou lásky k ní ke kroku, ke kterému má málo mužů odvahu. On v tomto příběhu tak učiní a nakonec odejde za hlasem svého srdce," vysvětluje děj skladby Roman Horký.

Videoklip se natáčel v TON Studiu v Dolních Bojanovicích, kameru a režii měl na starosti Honza Bartoň, střih David Beránek. Skladba si s sebou nese silnou atmosféru, proto je malinko škoda, že v klipu není alespoň špetka ztvárnění příběhu. Po několikátém poslechu si však píseň zamilujete i bez toho. Skupina klip zveřejnila na Štědrý den, fanoušci tak dostali po novém řadovém albu, koncertním DVD a čtyřech dílech Kytarové dílny Romana Horkého ještě jeden vánoční dárek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY