Marek Ztracený se v klipu nechal Nikol Štíbrovou svléknout skoro donaha. Zpívá, že se mu to líbí

20.11.2018 08:25 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Marek Ztracený pokračuje v sérii nápaditých videoklipů. Poté, co loni do snímku "Léto 95" pozval řadu hvězd devadesátých let i současných kolegů a letos na jaře objel několik evropských měst pro záběry do videa "MinuLost", se tentokrát znovu překonal. V klipu "To se mi líbí" se Nikol Štíbrovou nechal svléknout skoro donaha. Jako vášnivá fanynka je tu herečka skutečně přesvědčivá, a protože Marek ochotně snáší všechny její vylomeniny, o zábavu není nouze.

"Námět ke klipu mě zaujal okamžitě. Trochu mě děsily nápady režiséra a kameramana Matěje Říhy, že mám být připoutaný k posteli nebo někde hrát na kytaru de facto nahý, ale zdál se mi skvělý ten kontrast textu s obrazem. Bylo velký štěstí, že na natáčení kývla moje kamarádka Nikol Štíbrová. My se totiž známe dlouho, a natáčení tím pádem byla velká zábava. Větší zábava to byla, myslím, chvílemi pro Nikču, protože jsem před ní musel tančit a zpívat polonahý a obalený v potravinové folii. Ona přitom pila víno a královsky se bavila. Já si zase užil, když mi musela zpívat 'Ztrácíš' na gauči a trochu ze sebe dělat cvoka," vzpomíná zpěvák, který před nedávnem vyprodal všechny tři křty nového alba "Vlastní svět".

Protože písnička "To se mi líbí" patří k těm nadmíru chytlavým, dá se očekávat, že její veselý refrén brzy uslyšíme z éteru. Vždyť předchozí singl "MinuLost" byl v rádiích v rámci domácích skladeb hned několik týdnů nejhranější. Mimořádně úspěšný rok završí Ztracený 30. listopadu vydáním DVD "10 let od Ztrácíš - Forum Karlín", kterým zavzpomíná na loňský výroční koncert. V den, kdy od něj uplyne přesně rok, tedy 27. listopadu, nabídne na svém YouTube kanále exkluzivně jeho jednorázové zhlédnutí. To se nám líbí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY