Carly Rae Jepsen rozjíždí v klipu "Party For One" party nejen pro jednoho

03.11.2018 13:14 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Je to už víc než rok, co o sobě dala Carly Rae Jepsen vědět naposledy. Pokud už jste byli celí nesví z toho, že se vám na poslední singl "Cut To The Feeling" povážlivě práší, máme pro vás dobré zprávy: Jeppo je zpět! Vrací se s novou písničkou (i s videem) a bude i nová deska!

První listopadový den zavěsila kanadská zpěvačka na YouTube klip ke zbrusu novému songu "Party For One". "Pro mě je to hymna oslavující chvíle, které můžete strávit jen sami se sebou, což pro některé lidi můžou být okamžiky, které nemají zrovna rádi. Pro mě je to naopak něco, co se snažím dělat stále častěji," popisuje Jepsen hitovku, kterou napsala s trojicí Anton Rundberg, Julia Karlsson a Tavish Crowe a kterou následně produkovali Captain Cuts a HIGHTOWER.

Video (režie: Bardia Zeinali) pak její slova převádí v obraz. Zpěvačka přijíždí do hotelu, ubytuje se (sama) a snaží se nějak strávit čas. To samé se ale děje i v jiných pokojích. A netrvá dlouho a osamělé duše se (řízením osudu či náhody) potkají v lobby, kde se nakonec rozjede něco, co by Carlyna kolegyně Hana Zagorová nazvala solidním mejdanem.

Pro fanoušky je pak podstatné, že Carly Rae Jepsen neopustila svou cestu mile naivního holčičího popu, který nelze nemilovat. A jeho novou várku nám naservíruje už příští rok, kdy by měl vyjít následovník kolekce "E•MO•TION".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY