Jason Mraz je na "Know." tím největším sluníčkářem pod sluncem

12.10.2018 18:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pokud chcete na chvíli zapomenout na všechno špatné, co se děje ve světě či vám osobně, zkuste novou desku Jasona Mraze "Know.". Ač nikdy nebyl ani náznakem pesimista, jeho nová kolekce je prodchnuta bezmezným pozitivizmem a vírou v lásku a štěstí. A protože už není žádný dvacetiletý mladík, dá se mu to i věřit.
7/10

Jason Mraz - Know.

Skladby: Let's See What the Night Can Do, Have It All, More than Friends" (featuring Meghan Trainor, Unlonely, Better with You, No Plans, Sleeping to Dream, Making It Up, Might as Well Dance, Love Is Still the Answer
Vydáno: 10.8.2018
Celkový čas: 36:27
Vydavatel: Atlantic

I na své šesté řadovce "Know." (ta tečka tam opravdu je) Jason Mraz spolupracoval s indie-folk-rockovou skupinou Raining Jane, která s ním nahrává a vystupuje poslední dekádu. Producent Andrew Wells pak dodal mírný country odér, který prostupuje téměř všemi skladbami a Mrazovo typické písničkaření ozvláštňuje. Jinak zůstalo téměř vše při starém. Kolekci vévodí střední tempo, velké využití akustických nástrojů a hlavně pohoda, láska a štěstí. Mraz s radostí do světa vyšle potenciální sluníčkářský hit jako "Have It All", zapěje si s kolegyní z popových vod Meghan Trainor v "More Than Friends" a celou nahrávku zakončí šestiminutovým eposem s jednoznačným názvem "Love Is Still the Answer", kde se vůbec nebojí ten obrovský potenciální kýč podpořit smyčcovým orchestrem. Hlavní ale je, že to funguje. Jason Mraz vám svou novou deskou do uší a srdcí nepřinese mráz, ale léto. A to je potřeba po celý rok.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY