Alice Merton otevře svým debutem rok 2019

24.09.2018 16:25 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Alice Merton si svým hitem "No Roots" podmanila v roce 2017 mnoho zemí, na debutovou desku jsme si však museli počkat. A vlastně si i ještě nějakou dobu počkáme, ale už alespoň známe její název, datum vydání a tracklist.

Alice Merton - Mint
© facebook interpreta
Zpěvačka, která v dětství a během dospívání s rodiči stále cestovala, a tak bývá označována za německo-kanadsko-britskou, svou první dlouhohrající nahrávku vydá 17. ledna příštího roku pod titulem "Mint". Kromě zmíněného hitu bude obsahovat třeba i aktuální singl "Why So Serious" a dalších devět písní. Alice si velmi rychle buduje fanouškovskou základu po celé Evropě, včetně Česka, vždyť v létě jí tleskalo nadšené publikum na Colours Of Ostrava a před pár dny vyprodala pražský Palác Akropolis. Dá se tak čekat, že na podporu nahrávky k nám dorazí v rámci turné znovu.

Tracklist debutové desky Alice Merton bude následující: Learn to Live, Kids, No Roots, Funny Business, Homesick, Lash Out, Speak Your Mind, I Don't Hold a Grudge, Honeymoon Heartbreak, Trouble in Paradise, Why So Serious.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY