Scorpions zvažují natáčení nové desky

03.09.2018 10:21 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Scorpions sice už v roce 2010 vyhlásili, že vyráží na poslední koncertní turné, to však pokračuje i po osmi letech a kapela vydává reedice i nové desky, jako by se nechumelilo. V roce 2016 vystřídal na postu bubeníka Jamese Kottaka bicman z nuceně rozpadnuvších se Motörhead Mikkey Dee a na přeloženém koncertu v Ostravě to vypadalo, jako by skupina dostala už poněkolikáté novou krev do žil.

Proto i redaktor rádia SiriusXM položil lídrovi formace Klausi Meinemu otázku, týkající se možnosti natáčení nového materiálu. "Myslím si, že nikdy neřekneme ne, protože je to už v našich žilách - koncerty, nahrávání, kreativita a návrat do studia. V roce 2015 jsme vydali album s devatenácti skladbami, zabere to spoustu času a chce to hromadu práce ve studiu. Myslím si, že bychom mohli být připravení už v příštím roce minimálně se potkat a začít psát nové písně. Uvidíme, jak to půjde," vyjádřil se sedmdesátiletý rocker.

Poslední studiové album Škorpiónů s názvem "Return To Forever" vyšlo v roce 2015, loni hudebníci vydali povedený výběr balad "Born To Touch Your Feelings".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY