Druhý ročník festivalu Koněšínský Vendelín láká na Věru Martinovou, Kamelot či Nezmary

10.05.2018 12:38 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Festival Koněšínský Vendelín se řadí mezi ty novější. Letos se bude v Autocampu Borovinka u Koněšína konat teprve druhý ročník. Po loňském velmi úspěšném premiérovém klání se dá očekávat, že letošek bude ještě kvalitnější a vyladěnější, i když laťka je postavena opravdu vysoko. Milovníky folku a country tahle nádherná přírodní oblast přivítá 22. a 23. června 2018. Vstupenky lze zakoupit zde.

Letošními hlavními hvězdami budou Roman Horký a Kamelot (jediní interpreti, kteří zde byli i loni, ale kvůli hlasově indisponovanému frontmanovi si své vystoupení plnohodnotně neužili) nebo jedna z největších osobností naší country Věra Martinová. Ta během své bohaté kariéry spolupracovala i s další legendou Michalem Tučným, který se už od roku 1995 na svět kouká z pravdy Boží, proto přijede jeho tvorbu představit jedna z nejznámějších revivalových kapel z Plzně.

Čím dál více se hovoří o tvorbě Tonyho Jocha, který loni vydal velmi povedené EP "La Dolce Vita". Stálicí je zpívající právník Ivo Jahelka, formace Nezmaři či Pacifik, své si řeknou i 4 zdi, Lokálka nebo Báry a své pojetí domácích i zahraničních hitů představí mladá Sabina Uxová.

Dvoudenním festivalem bude provázet moderátor Martin Mutl. K dispozici bude nepřeberné množství stánků s jídlem a pitím, kde si určitě vyberou všichni. Jelikož se festival koná nedaleko Náměště nad Oslavou i Dalešické přehrady, bude možnost kromě hudebních zážitků navštívit letecké muzeum, vyzkoušet lodní dopravu, jízdu na koni anebo jít jen tak na vycházku do lesa. Ideální možnost ubytování je ve stanovém městečku, podmínky pro jeho využití (a nejen to) si lze přečíst na oficiálním webu či Facebooku festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY