Dalibor Janda oslaví své půlkulatiny výběrem největších hitů a vyprodanou Lucernou

07.03.2018 08:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Dalibor Janda už sice nevládne žebříčkům popularity a nevyhrává Zlaté slavíky jako v osmdesátých letech, stále však poctivě koncertuje a nahrává nové písničky. Letos navíc slaví půlkulaté jubileum, takže je nasnadě, aby se v pětašedesáti trochu poohlédnul za svou kariérou. Druhá zásadní skutečnost je ta, že od jeho prvního hitu "Jahodový koktejl" uplynulo pětatřicet let. Dostatek důvodů k vydání dvojalbového výběru největších hitů, který s Milošem Skalkou sestavil sám interpret a který otevírá zmiňovaný singlový hit.

Dalibor Janda - Velkej flám
© facebook interpreta
Kompilace dostala název "Velký flám" podle jedné z písní, která se na ní objeví v novém zvukovém kabátu. Ostatní nahrávky jsou původní, pouze byly nově zvukově zremasterovány. Zajímavostí je, že jde o první výběr Jandových hitů, kde se potká jeho repertoár vydaný pod Supraphonem s tím z pozdějších let, kdy nahrával pro Hurikán Records. 2CD vyjde 23. března a objednat si ho můžete ve fyzické i digitální podobě zde.

Křest desky se uskuteční hned dvakrát. Nejprve v pondělí 19. března v již vyprodané pražské Lucerně a o dva dny později v Supraphon musicpointu, kde se zpěvák s typickým chraplákem setká s fanoušky a podepíše se jim. Zmiňovaný narozeninový koncert "Dalibor Janda 65 - říká si Hurikán..." pomůže Nadačnímu fondu Sudička, který podporuje pacienty s očním onemocněním. Z každé prodané vstupenky mu pořadatelé věnují symbolických 65 korun.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY