Lucie Vondráčková v novém klipu nostalgicky tančí "Nad Vltavou"

04.03.2018 09:54 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Vondráčková se v poslední době věnovala hlavně svým dvěma synům a manželovi Tomáši Plekancovi. Jejím posledním dílem pro domácí fanoušky byl loni zpěvník s mnoha zajímavými fotkami i citáty. Letos zřejmě nadešel čas pro to, aby těšila víc svou muzikou. Zatím zůstává otázkou, jakou komplikací pro její hudební aktivity bude Plekancův nečekaný přestup z hokejového klubu Montreal Canadiens do Toronto Maple Leafs, první vlaštovka je však už tady.

Nostalgický singl a videoklip "Nad Vltavou" točila Vondráčková v mateřské metropoli. Lze jí věřit, že v daleké Kanadě, při teplotách hluboko pod bodem mrazu a s manželem na několikazápasovém tripu, ji při dlouhých večerech podobné nálady skutečně přepadají. Autorská píseň osvědčené dvojice Jiří Vondráček - Hana Sorrosová Lucii velmi sluší a černobílý klip, jehož režii a kameru si vzal na starosti Ondřej Urbanec, s atmosférou skladby hezky ladí.

Diváci pořadu Top Star v jedné z hlavních rolí rozpoznají i moderátora a herce (princ z pohádky "Z pekla štěstí") Miroslava Šimůnka. Klip měl původně vyjít o něco dřív, ale několikatýdenní zpoždění zase tolik nevadí. Fanoušky určitě novinka navnadí na věcí příští, které by měly následovat co nevidět.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY