Vyhlášení Cen Anděl doplní venkovní stage. Před Forem Karlín vystoupí Kapitán Demo nebo Pokáč

19.02.2018 16:12 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Vítězové letošních Cen Anděl přeberou své sošky 20. března ve Foru Karlín, kromě hlavního programu, který bude v přímém přenosu vysílat ČT1, však bude živo i venku před halou. Pořadatelé totiž připravili program také pro druhou, venkovní scénu.

"Postavíme ji v den udílení cen přímo naproti Foru Karlín. Představí se na ní výrazné kapely a interpreti, pro které byl loňský rok z nějakého důvodu důležitý," vysvětluje za pořadatelský tým Lucie Hájková. Zahrají i někteří nominovaní, například Mydy Rabycad, Kapitán Demo, Pokáč nebo Wild Tides. Kromě nich bude 2nd Stage hostit i jména, jako jsou VR/Nobody nebo Paulie Garand a Kenny Rough.

Program v bezprostřední blízkosti Fora Karlín poběží mezi osmou a desátou večerní, jednotliví vystupující tedy předvedou kratší sety. Návštěvníci navíc na místě uvidí ty nejzásadnější momenty ze slavnostního ceremoniálu, k dispozici jim samozřejmě bude občerstvení. Vstup na venkovní scénu bude pro širokou veřejnost zdarma.

"Andělé jsou odborné ceny, ale letos chceme spolu se všemi změnami zdůraznit i to, že bez svého publika by hudebníci zůstali doslova jen nahraní. Chceme, aby se Andělé znovu stali velkým hudebním svátkem. Program na venkovním pódiu je poděkováním všem fanouškům, které srdečně zveme, aby přišli podpořit svoje oblíbené muzikanty nebo třeba poznat něco nového," dodávají pořadatelé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY