V dubnu zajděte do kina na Nicka Cavea

18.02.2018 09:34 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Australský bouřlivák Nick Cave představí svůj nový film "Distant Sky" pojmenovaný podle jedné z písní ze zatím poslední řadovky "Skeleton Tree". Jde o záznam živáku z Kodaně ze šňůry, s níž vystoupil Nick Cave & the Bad Seeds i v Praze. Koncert bude promítaný 12. dubna a v Česku jej můžete vidět v devíti kinech. Film by měla kina hrát právě jen tento jediný den, alespoň tak hovoří aktuální promo materiály.

Podobný zážitek přichystal Nick Cave svým fanouškům už před lety, kdy stejným způsobem představoval dokumentární film "One More Time With Feeling". Ten pak měl nakonec v kinech reprízu a následně vyšel i na DVD.

Mimo to Nick Cave s kapelou připravuje na léto koncertní festivalovou tour. Od května do července má nasmlouvaných zatím 20 koncertů. Nám nejblíž zahraje 28. 6. na hradě Clam nedaleko Linze a 14. 7. v Berlíně. Koncert v Česku zatím ohlášený není.

Film "Distant Sky" můžete v dubnu vidět v těchto tuzemských kinech: Praha - Aero, Praha - Bio Oko, Praha - Světozor, České Budějovice - Kotva, Hradec Králové - Bio Central, Olomouc - Metropol, Ostrava - Minikino, Plzeň - Beseda, Uherské Hradiště - Hvězda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY