Beach House vypustili "Lemon Glow", první ukázku z připravované desky

17.02.2018 11:56 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Americké duo z Baltimoru Beach House je zrovna ve studiu. Přípravy nové desky jsou v plném proudu a podle posledních zpráv by se sedmá řadovka měla dostat mezi lid již koncem letošního léta. Vyjde tak tři roky po albech "Depression Cherry" a "Thank You Lucky Stars", které vyšly během roku 2015.

Po této dvojici Victoria Legrand a Alex Scally nikam nepospíchali a nechali nový materiál pěkně dozrát. Čekání na novou desku Beach House loni zkrátili vydáním kompilace "B-sides and Rarities", kterou vyplnili nepoužitými skladbami ze šuplíku, remixy a vystoupením v rámci iTunes session.

Píseň formace prezentovala na Valentýna prostřednictvím Instagramu: "Přejeme vám všem plno lásky. Tady je 'Lemon Glow', z připravovaného alba. Vyjde koncem léta," vzkázali členové. Skupina se nepustila svých klasických znaků. Skladbou provází neustále pulsující vlna syntezátorů doplněná o Victoriin tradičně zasněný vokál. Připojený videoklip je velmi jednoduchý. Černobílé obrazce rozdělené na dvě poloviny působí až hypnoticky, a dokonale tak doplňují zvukovou stopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY