Erasure dají v březnu poslední řadovce "World Be Gone" zbrusu novou tvář

24.01.2018 09:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste si mysleli, že britské duo Erasure bude v roce 2018 pokračovat v propagaci své skvělé loňské desky "World Be Gone", tak máte sice pravdu, ale jen částečně. Andy Bell a Vince Clarke totiž před pár dny nečekaně oznámili, že v březnu vydají nové album.

Jejich novinka se bude jmenovat "World Beyond", a jak název naznačuje, má přímou souvislost s loňským studiovým albem. Titul, který se na trhu objeví 9. března, bude obsahovat nové verze všech písní z loňské studiovky, které Andy Bell nazpíval za doprovodu seskupení Echo Collective.

Erasure - World Beyond
© facebook interpreta
Sedm členů tohoto spolku (Margaret Hermant - housle a harfa, Neil Leiter - viola, Thomas Engelen - violoncello, Jaroslaw Mroz - kontrabas, Gary De Cart - piano, Antoine Dandoy - vibrafon a metalofon) se s Bellem zavřelo na deset dní do studia, během kterých dali společně písním alba "World Be Gone" orchestrální tvář, a nepřímo tak navázali na podobnou věc z roku 1987. Tehdy vyšlo EP "The Two Ring Circus", na kterém byly podobným způsobem upraveny písně z úspěšného alba "The Circus" pocházejícího z téhož roku.

Novinka "World Beyond" bude ke koupi digitálně, ale na své si přijdou především milovníci fyzických nosičů. Standardní verzi na CD doplní i speciální limitovaná edice CD s přiloženou knihou plnou fotografií, samozřejmě bude opět k dispozici i vinyl (tentokrát bude mít červenou barvu) a chybět nebude ani kazeta.

Pokud si titul objednáte zde popřípadě na PledgeMusic, můžete si pořídit i limitované tričko ze speciální kolekce a hlavně se zařadit mezi jednoho ze šestnácti set šťastlivců, kteří jako bonus získají podepsanou fotku Erasure.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY