shop.musicserver.cz
Nové desky 32/2022 - od Hollywood Undead přes Kasabian po Goo Goo Dolls

Nové desky 32/2022 - od Hollywood Undead přes Kasabian po Goo Goo Dolls

Vydáno: 17.08.2022 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a David Věžník | foto: Cameron Nunez

Tento týden potěšíme rockery novinkami od Kasabian, Goo Goo Dolls, Hollywood Undead, Pale Waves a představíme jim novou superskupinu se členy Chicago a Rascal Flatts. Pro fanoušky rapu tu jsou The Game, Megan Thee Stallion a projekt, kde se sešli Danger Mouse & Black Thought. Ty doplní třeba Erasure či Hudson Mohawke.

V pátek 12. srpna vyšly tyto nové tituly:

Hollywood Undead - Hotel Kalifornia
žánr: moderní metal / rap metal

Hollywood Undead - Hotel Kalifornia
"Příležitostí, jak se stát neúspěšným, je u nás mnohem víc než naopak. I my sami máme špatné zkušenosti, párkrát jsme zajeli za hranu. S gangstery i drogovými dealery. O tom všem nechceme mlčet," uvedl k novému albu "Hotel Kalifornia" zpěvák Hollywood Undead Johnny 3 Tears. Novinka oblíbené rap-metalové americké formace se pyšní pořadovým číslem osm a ze čtrnácti skladeb, jejichž produkci obstaral No Love for the Middle Child, můžete znát hned několik kousků: pilotním singlem se stala písnička "Chaos", následovala "Wild In These Streets" a naposledy byly vydané "City Of The Dead" a "Trap God". Ukázky alba najdete na oficiálním webu kapely.


Hudson Mohawke - Cry Sugar
žánr: electronic / wonky / glitch hop

Hudson Mohawke - Cry Sugar
Skotský DJ a producent Ross Matthew Birchard, který je v hudebním světě známý jako Hudson Mohawke, vydal svou druhou řadovku "Lantern" v roce 2015. Následujících sedm let vyplnil kupříkladu prací na soundtracku ke hře "Watch Dogs 2" a pak několika singly, mixtapey nebo ípíčky včetně těch, jež natočil ve dvojici s kolegou říkajícím si Lunice pod hlavičkou TNGHT. Teď je tu konečně jeho další deska. Jmenuje se "Cry Sugar" a dle tiskovky z vydavatelství Warp má jít o "dementní soundtrack k blížícímu se kolapsu našich kultur". První "dementní" ochutnávky najdete na autorově YouTube.


Kasabian - The Alchemist's Euphoria
žánr: alternativní rock

Kasabian - The Alchemist's Euphoria
Britští alternativní rockeři Kasabian vydávají svoji sedmou řadovku. Kolekce s názvem "The Alchemist's Euphoria" je zároveň první po odchodu bývalého frontmana Toma Meighana, a kapela jí tak nastartovala novou éru. Po poslechu singlu "SCRIPTVRE" se nabízí i myšlenka, že se vydává i trochu jiným směrem. Nakonec sám skladatel, kytarista a zpěvák Serge Pizzorno to okomentoval slovy: "Připadá mi to jako nová éra, jako bychom vstoupili do ringu. Album má velký, epický zvuk, ale také osobní nádech. Podél masivních částí jsou měkčí hrany. Jako celek je to krásná věc a nejsoudržnější deska, jakou jsme kdy natočili. Je to emotivní výlet." Jestli má pravdu, posuďte sami na YouTube.


Goo Goo Dolls - Chaos In Bloom
žánr: rock

 Goo Goo Dolls - Chaos In Bloom
Po předloňském vánočním albu "It’s Christmas All Over" se Goo Goo Dolls vracejí zpět s řadovým albem a navazují tak především na tři roky staré "Miracle Pills". Desítku písniček tentokrát skládal a produkoval především John Rzeznik společně s ostatními členy formace, do níž patří vedle Robbyho Takace i koncertní hudebníci Craig MacIntyre, Brad Fernquist a také jejich dlouholetý spolupracovník, na Grammy nominovaný Gregg Wattenberg (Santana, Rascal Flatts, Rob Thomas). Na YouTube Goo Goo Dolls si můžete ověřit, zda platí Rzeznikovo tvrzení, že chtěl tentokrát natočit o něco syrovější materiál.


Tip týdne

Panda Bear & Sonic Boom - Reset
žánr: psychedelic pop / electronic / experimental

Panda Bear & Sonic Boom - Reset
Panda Bear z Animal Collective a Sonic Boom ze Spacemen 3 se znají už nějaký ten rok. Jejich vzájemné spolupráce a hostovačky jim ale zachutnaly natolik, že se rozhodli stvořit společné album. Vysamplovali hromádku popových songů z 50. a 60. let minulého století, opatřili je vlastními vokály a výsledkem je kolekce nazvaná "Reset". Devítka experimentálních skladeb vychází mimo jiné na limitovaném žlutém vinylu a ještě limitovanějším průsvitném růžovém. Část z peněz z prodeje věnuje dvojice neziskovým organizacím podporujícím výzkum užívání různých substancí v lékařství. Nechte se unést klipy zveřejněnými na YouTube profilu Pandovy domovské skupiny.


Erasure - Day-Glo (Based On A True Story)
žánr: synth pop

Erasure - Day-Glo (Based On A True Story)
Tahle deska původně nebyla v plánu. Během nekonečných covidových karantén si ale Vince Clarke krátil čas mimo jiné tím, že si hrál s podklady pro dosud poslední řadovku Erasure "The Neon". S jednotlivými vrstvami experimentoval tak moc, až mu z toho vzniklo dost materiálu pro další album. Andy Bell přidal svůj vokál a výsledkem je jednak protipól, jednak jakési uzavření kapitoly s názvem "The Neon". Deset skladeb se v porovnání s originálem nese v atmosféričtějším duchu, pět krátkých ochutnávek (kapitol) nabízí londýnská dvojice na svém YouTube profilu. Sběratelé vinylů se můžou těšit na křiklavě zelenou edici.


Pale Waves - Unwanted
žánr: pop punk

 Pale Waves - Unwanted
Pop-punkoví Pale Waves připravili v poměrně rychlém sledu svoji třetí desku, která určitě nedostojí svému názvu "Unwanted", tedy nechtěná. S loňským předchůdcem "Who Am I?" totiž vystoupali až do top 3 anglického žebříčku a velmi dobře se jim dařilo i v ostatních ostrovních zemích. Ve třinácti písničkách se inspirovali svými americkými kolegy Paramore, protože jak prohlásila Heather Baron-Gracie: "Všichni vědí, že milujeme Paramore a já při natáčení měla pocit, že jsme k nim opravdu směřovali." Deska navíc vznikla v kalifornských studiích MDDN, kde na všechno dohlížel producent Zakk Cervini, jehož služeb v nedávné době využili například All Time Low, Poppy, Bring Me The Horizon nebo Yungblud. Co vytvořil s partou z Manchesteru, zjistíte na YouTube.


Megan Thee Stallion - Traumazine
žánr: rap

 Megan Thee Stallion - Traumazine
Ačkoli se nejedná o vyhlášený souboj, Megan Thee Stallion už nějaký čas kolegyni Nicki Minaj šlape na paty v boji o pozici nejslavnější rapperky. Nyní přihazuje další polínko do ohně svým druhým albem "Traumazine". Osmnáctku tracků produkovala armáda producentů, mezi nimi CashMoneyAP, Juicy J, Mr. Lee, Murda Beatz, OG Parker, SSV neb YoungKio. Do světa ji uvedl singl "Sweetest Pie", kde se k protagonistce připojila Dua Lipa. Dalšími hosty jsou pak Key Glock, Latto, Pooh Shiesty, Rico Nasty, Jhené Aiko, Lucky Daye, Sauce Walka, Lil' Keke a Big Pokey. Milovníci ženského rapu mají povinnost navštívit Meganin YouTube.


EP a minialba

  • Bella Poarch - Dolls
    Americko-filipínská darkpopová zpěvačka se po své armádní kariéře dala na tiktokovou a nyní pokračuje i tou hudební, přičemž její první singl "Build A Bitch", respektive video k němu stihly posbírat řadu nominací na hudební ceny. Najdete ho na jejím YouTube a také mezi šesticí písniček na jejím debutovém EP. Ve dvou z nich ji doplnili Sub Urban a Grimes.
  • Thelma Plum - Meanjin
    Jsou to tři roky, co na sebe australská zpěvačka upozornila svým debutem "Better In Blak", který u protinožců posbíral řadu nominací na hudební ceny včetně šesti ARIA Awards. Není proto divu že její letošní kolekce šesti songů je už očekávaná s velkým napětím. S rodačkou z Nového Jižního Walesu se můžete seznámit na jejím YouTube.
  • Amythyst Kiah - Pensive Pop
    Americkou kytaristku a banjistku jsme poprvé zaregistrovali před dvěma roky na albu "Songs Of Our Native Daughters" s Rhiannon Giddens, Leylou McCalla a Allison Russell a o rok později při nominacích na Grammy. Na svém letošním EP se ovšem po svém rozhodla předělat čtveřici hitů velmi odlišných stylů a interpretů. Do spáru se jí dostaly "Sugar" od Tori Amos, "Hitchin' A Ride" od Green Day, "Chained To The Rhytm" od Katy Perry a "Love Will Tear Us Apart" od Joy Division. Co s nimi provedla, zjistíte na bandcampu.


The Game - Drillmatic - Heart vs. Mind
žánr: experimentální rap

The Game - Drillmatic - Heart vs. Mind
Stejně jako v případě předchůdce potřeboval americký rapper The Game na přípravu jedenáctého alba tři roky a jeho vydání několikrát odložil. Navíc si nebyl jistý názvem: nejprve se dílo mělo jmenoval "Heart vs. Mind", poté "Drillmatic" a nakonec oba tituly spojil. Ovšem vzhledem k tomu, že na kolekci umístil hned třicítku skladeb, možná spojil vlastně dvě alba do jednoho. Autorovo jméno pochopitelně přitáhlo do studia celou řadu slavných hostů, takže jsou tu vedle sebe Kanye West, Drake, Ice-T, Fivio Foreign, Roddy Ricch, YoungBoy Never Broke Again, YG, Ty Dolla $ign, Moneybagg Yo, ASAP Rocky, Jeremih, Pusha T, Lil Wayne, 2 Chainz, Meek Mill, Dreezy, G Herbo, Blxst, Big Sean, French Montana, Tory Lanez, Rick Ross, Chris Brown, Blueface, Twista, Cam'ron, Chlöe nebo Cassie. Že se nejedná pouze o čistokrevný rap. Producenti jako Mike Dean, Swizz Beatz, Hit-Boy, Timbaland, London on da Track, Mike Zombie, DJ Paul, DJ Mustard, DJ Premier či OG Parker mu pak naordinovali i kapku experimentování a drillu. Poslouchejte na YouTube.


Generation Radio - Generation Radio
žánr: klasický rock

 Generation Radio - Generation Radio
Máte rádi takzvané superskupiny? Jestli ano, pak formace Generation Radio je tu právě pro vás. Základ tvoří zpěvák Chicago Jason Scheff, člen Rascal Flatts Jay Demarcus a bubeník Tom Petty & The Heartbreakers Steve Ferrone, kteří si k sobě přizvali ještě kytaristu Chrise Rodrigueze, který hrál s interprety jako Garth Brooks, Kelly Clarkson, Reba McEntire, Tim McGraw a Faith Hill, a Toma Yanktona, který si zahrál po boku obou kapel a také Christiny Aguilery nebo RaeLynn. Ačkoli většina z nich inklinuje ke country, výsledný styl se spíše blíží klasickému rocku. Desku aktuálně prezentuje singl "Angels".


Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codes
žánr: rap / soul / r'n'b / funk

 Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codes
Americký hudebník, skladatel, producent a člen dua Gnarls Barkley Danger Mouse se pro desku "Cheat Codes" spojil s MCm rapových The Roots, který si říká Black Thought. Společnými silami stvořili celkem dvanáct tracků, které vedle rapu postavili na soulu, r'n'b, funku, trip hopu a doo wopu. K tomu si navíc přizvali i několik dalších hostů, jsou mezi nimi Joey Bada$$, Russ, MF DOOM, Michael Kiwanuka, A$AP Rocky, Run The Jewels nebo Conway The Machine. Lepší představu o výsledku získáte na YouTube.


Danny Elfman - Bigger. Messier.
žánr: alternativní hudba

 Danny Elfman - Bigger. Messier.
Americký skladatel filmové hudby Danny Elfman, známý díky spolupráci s takovými režiséry, jako jsou Tim Burton, Sam Raimi nebo Gus Van Sant, se rozhodl, že nechá předělat svoji loňskou desku "Big Mess", a na pomoc si k tomu přizval řadu velmi známých hudebníků různých žánrů. Celkem třiadvacet skladeb přetvořili Trent Reznor, Iggy Pop, HEALTH, Kaitlyn Aurelia Smith, Zach Hill z Death Grips, Xiu Xiu, Squarepusher, Ghostemane, 33EMYBW, Kid606, Rafiq Bhatia, Boy Harsher, The Locust, Boris, Blixa Bargeld, Fever333, Stu Brooks, Scientist nebo A.Fruit. Co provedli, uslyšíte na Elfmanově bandcampu.


V krátkosti

  • Rod Wave - Beautiful Mind
    Ačkoli rapper z Floridy působí na hudební scéně od roku 2017, ten pravý průlom přišel před dvěma roky a vše korunoval loni, kdy s deskou "SoulFly" dobyl americký albový žebříček. Nyní svůj soul rap rozvádí v dalších čtyřiadvaceti skladbách, kde mu zahostovali Jack Harlow a December Joy. (YouTube)

  • Sylvan Esso - No Rules Sandy
    Americká electropopová dvojice označuje svou čtvrtou řadovku jako svoje dosud "nejneohroženější a nejdivočejší, nejintimnější a nejzáhadnější" dílo. (YouTube)

  • Boris - Heavy Rocks
    Oslavná nahrávka vydaná u příležitosti třicátin experimentální japonské formace. (bandcamp)

  • The Halo Effect - Days Of The Lost
    Debut nové melodické deathmetalové superskupiny ze Švédska. (YouTube)

  • Norma Jean - Deathrattle Sing For Me
    Devátá studiovka amerických metalcorových veteránů. (YouTube)

  • Del Amitri - Fatal Mistakes (Outtakes & B-Sides)
    Dlouho očekávanou desku "Fatal Mistakes" skotské formace jsme vám představili loni a vzhledem k tomu, že v Británii vyšplhala do Top 5, dá se říct, že na ně fanoušci rozhodně nezapomněli. Možná i proto se rozhodli, že ji rozšíří o nevydané věci a b-strany singlů. (bandcamp)

  • Ali Gatie - Who Hurt You?
    Irácko-kanadský zpěvák po dvou ípíčkách konečně vypouští na trh své debutové album, které naplnil sedmnácti písničkami včetně dvou duetů s MAX a Kehlani. (YouTube)

  • Osees - A Foul Form
    Šestadvacátá studiovka nyní hardcorové formace z Kalifornie. (YouTube)

  • Sunstorm - Brothers In Arms
    Šestá nahrávka melodické rockové kapely z USA. (YouTube)

  • Wade Bowen - Somewhere Between The Secret And The Truth
    Countryový zpěvák z texaského Waca stále čeká na album, které by ho etablovalo mezi největší hvězdy. Třeba se mu to povede s tím letošním, zvlášť když ho posílili Vince Gill a Lori McKenna. (YouTube)

  • Niki - Nicole
    Zpěvačka Nicole Zefanya pochází z indonéské Jakarty, ovšem aktuálně se usadila ve Spojených státech. Její letošní novinka je jejím druhým albem, pro nějž ve svém mixu indie, folku a r'n'b připravila celkem dvanáct písniček. (YouTube)

  • Waax - At Least I’m Free
    Australská kapela kombinující indie rock, post punk, punk rock a lehkou dávkou alternativy vydává své druhé album. (YouTube)

  • Vanessa Mai - Metamorphose
    Páté album německé popové zpěvačky a na něm i spolupráce s interprety jako Sido, Art, Civo, Mike Singer a Andrea Berg. (YouTube).

  • Kelsey Waldon - No Regular Dog
    Americká countryová zpěvačka a její páté studiové album. (YouTube)

  • Guards - More Cover Songs
    Předělávky slavných kousků v podání amerických indierockerů.


    Dále vychází

    Brittany Collins - Things I Tell My Therapist
    Cassie Marin - Lil 5I5
    Claude - A Lot’s Gotta Change
    Collective Soul - Vibrating
    Dream Theater - Lost Not Forgotten Archives: Live In Berlin
    Freddie Dredd - Freddie's Inferno
    Greg Loiacono (Of The Mother Hips) - Giving It All Away
    Hydra - Point Break
    Jonathan Tetelman - Arias
    Kamikaze Palm Tree - Mint Chip
    Kiwi Jr. - Chopper
    Lauren Balthrop - Things Will Be Different
    Lil Zay Osama - Trench Baby 3
    Max Tundra - Remixtape
    Nordic Union - Animalistic
    Omar Apollo - Ivory (Marfil)
    Rammstein - Angst (singl)
    Restless Spirits - Second To None
    Rich Ruth - I Survived, It’s Over
    Rüfüs Du Sol - Surrender Remixes
    Seventh Storm - Maledictus
    The Tea Party - Splendor Solis
    Tony Molina - In The Fade
    Vanden Plas - Live And Immortal (BluRay)
    Vanden Plas - Live And Immortal (DVD)

    Vychází na vinylu:
    Beastie Boys - Check Your Head
    Blondie - Vivir En La Habana
    Brockhampton - Roadrunner: New Light, New Machine
    Coil - Constant Shallowness Leads To Evil
    Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codes
    Del Amitri - Fatal Mistakes (Outtakes & B-Sides)
    Dream Theater - Lost Not Forgotten Archives: Live In Berlin
    Easy Life - Maybe In Another Life…
    Eleri Ward - A Perfect Little Death
    Elvis Presley - Worldwide 50 Gold Award Hits Vol. 1
    Erasure - Day-Glo (Based On A True Story)
    Erasure - Day-Glo / Based On A True Story
    Eruption - Leave A Light
    Future - I Never Liked You
    Generation Radio - Generation Radio
    Goo Goo Dolls - Chaos In Bloom
    Greg Loiacono (Of The Mother Hips) - Giving It All Away
    Halo Effect - Days Of The Lost
    Harem Scarem - Harem Scarem
    John Powell - Bourne Identity
    Kamikaze Palm Tree - Mint Chip
    Lacrimosa - Leidenschaft
    Nordic Union - Animalistic
    Osees - A Foul Form
    Pale Waves - Unwanted
    Pavement - Slanted & Enchanted
    Rammstein - Angst / Single
    Rüfüs Du Sol - Surrender Remixes
    Seventh Storm - Maledictus
    Sylvan Esso - No Rules Sandy
    Terrace Martin - Drones
    Tony Molina - In The Fade
    Vicente Fernandez - Para Siempre
    While She Sleeps - Sleeps Society

    EP:
    Maddie Zahm - You Might Not Like Her
    Raffaella - Live, Raff, Love (Act I)
    Shiiva - Cyclone

    Reedice:
    Alicia Keys - Keys II
    Terrace Martin - Drones

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
    Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
    Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
    Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
    Jason Derulo - Nu King 3/10
    Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
    Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
    Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Video: Kasabian ohlašují vydání dalšího alba leteckým klipem "Call" (24.02.2024 15:34)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
    - Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
    - Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
    - Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
    - Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

    ALBUM TÝDNE 12/2024

    Ariana Grande
    Eternal Sunshine

    Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Út 19.03.
    Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 22.03.
    Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
    Ne 24.03.
    Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
    Po 25.03.
    Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
    Čt 28.03.
    Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 29.03.
    Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
    Út 09.04.
    The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
    Út 16.04.
    Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Kryštof Mirai Billie Eilish
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu