Chinaski představili novou sestavu. Na jaře v ní vyrazí na turné

04.01.2018 16:24 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Hned zkraje nového roku, tedy přesně jak slíbili, oznámili Chinaski své nové složení. Dvojici Michal Malátný a František Táborský doplní muzikanti, kteří za sebou mají mnoho zkušeností po boku ostřílených jmen. Jak jim to bude společně fungovat, zjistí fanoušci na chystaném klubovém turné.

Bicí bude nově obhospodařovat Lukáš Pavlík, který dosud koncertoval s Čechomorem, Ewou Farnou nebo Kamilem Střihavkou. Na postu baskytaristy se představí košický rodák Tomi Okres, jehož služeb dosud využili Richard Müller, Lukáš Adamec, Katarína Knechtová nebo IMT Smile. Novým klávesistou se stane Jan Steinsdörfer, dlouholetý kapelník Ewy Farne. Fanoušci Chinaski ho poznali už na podzimních halových koncertech.

"Na koncerty se moc těšíme. Noví spoluhráči jsou hudebníci, se kterými jsme si v průběhu posledních let padli do oka a do ucha. A protože to bereme jako začátek naší další etapy, začneme turné na jaře v klubech, stejně jako to bylo v době našich začátků," popisuje Malátný. V létě se kapela představí také na festivalových pódiích.

Zastávky turné:

22. 3. Krnov, Kofola Music Club
23. 3. Krnov, Kofola Music Club (vyprodáno)
24.3. Krnov, Kofola Music Club (vyprodáno)
30. 3. Sušice, Sokolovna
31. 3. Karlovy Vary, Lidový dům
4. 4. Plzeň, DEPO2015
13. 4. Prostějov, Společenský dům
14. 4. Herálec, Kulturní dům
3. 5. Jičín, Masarykovo divadlo
4. 5. Jičín, Masarykovo divadlo



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY