Schyluje se k novému albu Justina Timberlakea?

02.01.2018 18:10 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sám JT sice dosud ohledně nového alba nic neoznámil, světová média - včetně těch renomovaných typu NME - ale mají jasno: nástupce dvoudílného projektu "The 20/20 Experience" uslyšíme už během několika týdnů. Jak k tomuto závěru kolegové novináři dospěli?

Justin Timberlake si minulý měsíc nechal zaregistrovat ochrannou známku na spojení "Man Of The Woods" a "Fresh Leaves", což by mohly být názvy nových písní. Ještě podezřelejší ovšem je, že když navštívíte zpěvákův web, uvítá vás tajemný symbol. Pozorní si všimli, že obsahuje písmenka M, O, T a W - tedy iniciály zmíněného spojení "Man Of The Woods". Že by tedy nová studiovka měla lesní tematiku?

Moudřejší budeme v horizontu několika týdnů. Pokud by Timberlake skutečně chystal novou hudbu, pravděpodobně by její vydání naplánoval ke svému vystoupení o poločasové pauze Super Bowlu. Tradičně nejsledovanější televizní událost roku se uskuteční 4. února v Minnesotě.

UPDATE: Timberlake na sociálních sítích potvrdil, že spekulace byly pravdivé. Album "Man Of The Woods" vyjde 2. února. Na videopozvánku se podívejte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY