Katy Perry v "Hey Hey Hey" opět posouvá hranice nevkusu

21.12.2017 13:53 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Dětinskost může být ve zdravé míře docela roztomilá. S érou alba "Witness" ale přechází Katy Perry na zcela novou úroveň a potenciální hity zabíjí až nekoukatelnými klipy.

Novinka "Hey Hey Hey" bohužel není žádnou výjimkou. Na ní se textařsky podílela také Sia, a vznikla tak správně rozbouchaná skladba s jasným, feministickým vyzněním. Najdeme ji v první půlce desky, tedy v té, kde si "Svědectví" celkem sympaticky drží nějaké poselství. Také základní myšlenka videa, tedy vzepření se systému, mohla do popu přinést nějaký prospěch. V případě této Američanky se to ale opět neobešlo bez pomyslných háčků.

Když už člověk zpívá "Hej, hej, hej, ty si myslíš, že jsem malý dítě... Myslíš si, že praskám, ale mě nezlomíš," měl by se podle toho chovat. Jenže interpretka, tentokrát oděna v renesančně laděných kostýmech, servíruje stejnou komiku jako ve "Swish Swish"". Tudíž buď dělá rádoby vtipné obličeje nebo všemožně padá. Je neuvěřitelné, jak dokáže drahé video vypadat tak strašně lacině. Přeplácaný make-up, přeleštěné digitální efekty - Katy zase musela mít snad všechno.

Vedle product placementu nesměly chybět ani nechutnosti s jídlem, snad ještě horší než v "Bon Appétit". Pokud tedy parafrázujeme text písně, pak ne, tohle milovat nejde. Ani tajně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY