Ve vyprodaném Foru Karlín představili Jelen s Debbi duet "Mars a Venuše"

20.12.2017 09:36 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Popularita Jelenů i nadále roste. Loňský rok zakončili koncertem ve velkém sálu Lucerny, minulou neděli se přesunuli do Fora Karlín, které dokonce vyprodali. Rok to pro ně byl velmi úspěšný. Letos na jaře odehráli druhou část turné ke svému albu "Vlčí srdce", za které následně obdrželi cenu Akademie populární hudby - Anděl pro Kapelu roku. V listopadu na oslavu vystoupení v Lucerně vydali jako vzpomínku živé 2CD a také zpěvník se všemi aktuálními písněmi.

Jelen
© Jiří Štarha
Nedělní večer zahájila netradičně Debbi. Teprve toto vánoční turné pro ni znamenalo regulérní propagaci skvělé jarní desky "Break". Na pódiu se tak nově předvedla s vlastní devítičlennou orchestrou, se kterou zahrála jak písně aktuální, tak starší, jako třeba hit "Touch The Sun". Došlo také na coververze. Po rozehřátí publika vběhli krátce po deváté na stage Jelen, kde za necelé dvě hodiny prostřídali jak nahrávku aktuální, tak minulou "Světlo ve tmě". A jelikož šlo o vánoční koncert, zazněla i koleda "Narodil se Kristus Pán".

Na konci pak nemohla chybět například "Co bylo dál?", v níž se ženských vokálů ujala Kateřina Marie Tichá. Ještě jednou se objevila Debbi, to když si s formací střihla novou skladbu "Mars a Venuše". Po dlouhé době ji v ní můžeme zpívat v češtině. Kapela už má téměř plný koncertní kalendář na příští rok a zároveň začne pracovat na dalším studiovém albu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY