Mandrage nechali v klipu k novince "Motýli" řádit Bereniku Kohoutovou

08.12.2017 13:00 - Jaromír Koc | foto: Tomáš Gál

O tom, že je kapela Mandrage opět hudebně aktivní a pracuje na nové desce, jsme se mohli přesvědčit již před několika měsíci, kdy do éteru vypustila pilotní singl "Slečno, já se omlouvám se". Než se nové desky s názvem "Po půlnoci" dočkáme, je tu další ochutnávka v podobě novinky "Motýli".

Mandrage slibují na nové nahrávce, která bude k mání od 19. ledna, mnohem větší hudební rozmanitost, více kytarových a rockových prvků a částečný návrat ke svým počátkům. Nový singl "Motýli" tato slova vcelku potvrzuje, protože nechce posluchače za každou cenu oslovit na první dobrou. I z toho důvodu je song každým dalším poslechem příjemnější a velmi dobrou volbou je i využití dechové sekce v refrénu.

Dá se již nyní vcelku očekávat, že singl bude fungovat, a to i díky nápaditému zpracování klipu. Na jeho kompletní realizaci měli tvůrci pouze týden, a jak se zdá, časový tlak v tomto směru prospěl. Hlavní roli divošky, která vymetává bary a hází klukům prášky do pití, ztvárnila Berenika Kohoutová, které role padla na míru. "Zlobivý holky se vždycky hrajou skvěle! Když můžete navíc rozbít pár skleniček, protože to je 'v roli', tak to je nejvíc. Kluci z Mandrage jsou strašně skvělí, vůbec nemachrujou a natáčení s nima bylo moc příjemný. Snad se spojení romantický písničky a punkovýho klipu bude lidem líbit tak jako mně," uvádí sama herečka.

Dodejme, že na novém albu Mandrage přinesou celkem dvanáct písní a v prvních měsících příštího roku jeho vydání kapela podpoří i koncertní šňůrou, která bude čítat osm zastávek. Ta první se uskuteční již 2. února ve Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY