Robbie Williams v "Go Mental" rapuje. Už zase

03.11.2017 10:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, jednou z listopadových desek bude i kolekce "Under The Radar Vol. 2", kterou má na svědomí Robbie Williams. Druhá část sbírky raritních nahrávek a demo písní, které nikdy nevyšly, bude dostupná výhradně na webu zpěváka, a tak se Robbie musí o to víc snažit, aby veřejnost na tuto skutečnost upozornil. Po jemné popové písni "Eyes On The Highway" tak přichází s další ochutnávkou, ve které ukazuje svoji zcela odlišnou tvář.

Pustil se totiž opět do rapování. O to už se Williams pokusil v roce 2006 na singlu "Rudebox" a nedopadl komerčně zrovna dobře. V novince "Go Mental" jeho snaha zní o trošku líp, neb hudebně jde o příjemný funky song, ve kterém navíc hostuje známý britský MC Big Narstie a dechové trio Atlantic Horns, které zpěváka doprovázelo i na uplynulém koncertním turné.

První poslech písně sice mnoho emocí nevyvolá, ale pokud jí dáte druhou šanci, zjistíte, že z ní jde velmi dobrá energie. Tu se snaží podpořit i černobílý klip, na který však asi nebylo mnoho času (a peněz), což se odrazilo v jeho neoriginalitě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY