Tom Chaplin vydá v listopadu své první vánoční album

23.10.2017 12:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák Tom Chaplin se v loňském roce vrátil se skvělým sólovým albem "The Wave", které doprovodilo i dlouhé a úspěšné světové turné. Bývalý člen Keane tak nelenil a připravil další desku. Tentokrát půjde o vánočně laděnou kolekci dvanácti písní, která se na trhu objeví pod názvem "Twelve Tales Of Christmas".

Tom Chaplin - Twelve Tales Of Christmas
© facebook interpreta
Zmiňovaný titul bude k mání od 17. listopadu a kromě digitální verze bude ke koupi na CD a vinylu. Pokud navštívíte oficiální web zpěváka, můžete hudební nosiče doplnit i několika dalšími stylovými dárečky jako hrneček, čokoládový adventní kalendář nebo čepice. Samozřejmě ani tentokrát nechybí možnost získat album od Toma Chaplina s vlastnoručním podpisem a věnováním.

Muzikant desku "Twelve Tales Of Chrismas" natáčel částečně ve studiích Abbey Road a o její produkci se postaral David Kosten, který se podílel nejen na Tomově předchozím albu, ale například i na deskách Mariny & The Diamonds, Gabrielle Aplin nebo Everything Everything. Co se jejího obsahu týče, je pomyslně rozdělena na dva díly - ve čtyřech případech jde o předělávky klasických vánočních písní (například "Stay Another Day" původně od East 17), v osmi o zbrusu nové zimně laděné písně.

Vydání alba Chaplin podpoří i trojicí koncertů, které v průběhu prosince odehraje v Manchesteru, Bathu a Londýně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY