Katy Perry odhalí své já v dokumentárním filmu

03.10.2017 12:12 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Katy Perry vydala letos začátkem června páté studiové album "Witness". A přesně v tom samém týdnu, kdy deska vyšla, odstartovala zpěvačka poměrně netradiční propagaci nové kolekce - na čtyři dny se nechala zavřít do domu plného kamer, které veškeré dění uvnitř živě streamovaly do celého světa. Nejlepší záběry, ale i přípravy na samotnou kampaň i reakce po jejím skončení nyní mladá Američanka shrnuje v krátkém dokumentu "Will You Be My Witness?".

"Každý bude moci být svědkem úplně všeho, co dělám, nejen toho pozlátka, ale všeho dobrého, špatného i toho hnusného," říká Perry v traileru k dokumentu, který bude mít premiéru na YouTube Red ve středu 4. října. Ukázky slibují zábavu, filozofické rozhovory, slzy i hosty, kteří se ke zpěvačce během jejího pobytu ve speciálním domě stavili na návštěvu. Byli mezi nimi například James Corden, Sia, RuPaul, Caitlyn Jenner, Gordon Ramsay nebo America Ferrera.

Katy Perry mezitím svou desku propaguje i živými koncerty. Šňůra Witness: The Tour odstartovala 19. září v kanadském Montrealu a potrvá do 21. srpna příštího roku. Česku se turné vyhne, tuzemští fanoušci budou mít nejblíže červnové zastávky v Berlíně nebo Vídni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY