Český národní symfonický orchestr odehraje živě hudbu k promítání druhého "Harryho Pottera"

26.09.2017 15:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Filmové koncertní turné Harry Potter se vrací do O2 areny s filmem "Harry Potter a Tajemná komnata", druhým dílem čarodějnické ságy. Dne 18. ledna 2018 od 19.00 hodin zahraje živě Český národní symfonický orchestr nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse z filmu "Harry Potter a Tajemná komnata", zatímco film bude promítán ve vysoké kvalitě na dvanáctimetrovém plátně. Filmové koncertní turné Harry Potter, které je dalším kouzelným zážitkem ze světa kouzel J.K. Rowlingové, odstartovalo v červnu roku 2016 filmem "Harry Potter a Kámen mudrců" a až do roku 2018 jsou naplánovány stovky koncertů ve více než 35 zemích po celém světě.

Okouzlující a neuvěřitelná hudba k filmu získala nominaci na cenu Grammy, stala se okamžitě klasikou, čarokrásné motivy podtrhují dobrodružnost magických zážitků Harryho Pottera. Toto filmové koncertní turné bylo vytvořeno společností CineConcerts ve spolupráci s Warner Bros. Consumer Products a bude probíhat pod vedením jeho tvůrce a producenta Justina Freera. "Série filmů o Harrym Potterovi je jedním z těch kulturních fenoménů, které se povedou jednou za život a které pokračují k radosti všech fanoušků na celém světě. S velkým potěšením jsme poprvé v historii představili projekt, při kterém je možné zažít hudbu hranou živě významným symfonickým orchestrem a doplněnou oblíbeným filmem, který je simultánně promítán na velké obrazovce. Je to nezapomenutelná událost," nechal se slyšet.

Brady Beaubien ze CineConcerts a producent koncertů pro Filmové koncertní turné Harry Potter dodává: "Harry Potter je synonymem pro dobrodružství po celém světě, doufáme, že představením této neuvěřitelné hudby a celého filmu si diváci užijí návrat do tohoto světa a k mnoha úžasným postavám a dobrodružstvím, která jsou zde přítomna."

Vstupenky v cenovém rozmezí 490 až 1 590 Kč jsou v prodeji od 26. září 2017 přes společnost Ticketportal. Film bude uváděn s českými titulky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY