Sima Martausová láká novým videoklipem "Čokoláda" na turné s dívčím sborem

14.09.2017 10:19 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Prvním podzimním dárkem pro fanoušky Simy Martausové je nový singl a videoklip "Čokoláda". Zpěvačka v něm ukazuje, jaká je, nesnažila se lidi, kteří si v něm zahráli, obsadit do uměle vytvořených a předepsaných rolí, ale nechala je jenom dělat to, co mají rádi. Sama je veselým děvčetem, což se odráží i v odlehčeném tématu písně, která vznikla dost netradičně.

"Píseň jsem složila, když se jednou porouchal vlak naproti továrny na čokoládu v Trnavě. Když ho opravovali, nechala jsem se tou nastalou situací inspirovat a ještě k tomu tmavá čokoláda patří k mým oblíbeným sladkostem a u mě doma ji vždy najdete. V téhle písni však pro mě čokoláda znamená něco, co udělá člověka šťastným. Myslím, že každý si dokáže ve svém životě najít to své jednoduché něco a každý sám sobě může být jakoby tou továrnou na radost," vysvětlila na margo vzniku písně Sima Martausová.

Videoklip má zdůraznit hlavně jednoduchost, barvy, pohodu a při pohledu na dobroty, které v něm peče Aďka Kubasová, se leckomu z nás začnou sbíhat sliny. Nádherné záběry přírody natočili profesionálové ze studia MOOVI v okolí Ľubochně, Komjatné a v přírodní rezervaci Smrekovica, která patří už pětadvacet let na seznam Světového dědictví UNESCO.

Právě "Čokoláda" bude stoprocentně jednou z písní, která zazní na chystaném turné s dívčím sborem Slovenského rozhlasu. Turné se bohužel týká pouze slovenských měst a o co zřejmě čeští fanoušci přijdou, je možné vidět z první zveřejněné ukázky v podobě jedné z nejstarších skladeb zpěvačky "Kone", kterou natočila pro slovenské rádio Fun.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY