Aneta Langerová videoklipem k "Hvězdě" láká na nový živák

14.08.2017 08:26 - David Böhm | foto: Tomáš Rozkovec / musicserver.cz

"Hvězdu", která spadla z vynikajícího alba "Na Radosti", do kterého se zvukově nehodila, a tak vyšla jako samostatný singl, jsme vám představili již minulý rok. Ani za tu dobu však píseň neztratila nic ze své tajemné krásy. Nové video dává také poznat, jak funguje naživo.

Tím chce Aneta Langerová upozornit na nové koncertní CD a DVD "Na vlně radosti", které vyjde v září. Oba nosiče tedy připomenou loňské vystoupení ve Foru Karlín.

A lepší ochutnávku snad zvolit nešlo. Klip totiž ukazuje, že ani živé provedení neubírá z energie, jíž skladba oplývá. Ba naopak. Zpěvačka jako by až na koncertech naplno odhalila barvu svého jedinečného hlasu. Svou roli samozřejmě také hraje kapela, která zejména na konci drsnými kytarovými riffy nešetří.

Pokud si však přejete okusit karlínskou atmosféru na vlastní kůži, máte k tomu možnost 3. prosince. Nepůjde však o stejný koncert, Aneta totiž vystoupí i se symfonickým orchestrem Českého rozhlasu v rámci série akcí Nové horizonty. Mimo to ještě interpretka hostuje na podzimní šňůře Marty Kubišové.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY