Aneta Langerová rekapituluje prvních dvacet let své kariéry dvoudiskovým výběrem "Zázračná písně krajina"

27.02.2024 13:39 - Milan Menčík | foto: Jana Braunová / musicserver.cz

Je to neuvěřitelné, ale letos už uběhlo dvacet let od chvíle, kdy se na našich televizních obrazovkách poprvé objevila nová hudební pěvecká soutěž Česko hledá SuperStar. Vítězka první řady Aneta Langerová se jako jedna z mála všech soutěžících dokázala udržet hlavou nad hladinou vod showbusinessu, vypracovat si stabilní a silnou fanouškovskou základnu a tvořit alba, která mají sílu a hloubku.

Aneta Langerová - Best of
© Art Shock s.r.o.
Pravda, nevyšlo jich za tu dobu nepřeberné množství, přesto však na svou první výběrovku měla protagonistka z čeho vybírat. Výsledek je dokonce rozprostřen hned na dva disky. Dvojalbum se bude jmenovat "Zázračná písně krajina", vyjde 15. března a předobjednat si ho můžete v e-shopu musicserveru.

Název kompilaci pak dává jediná novinka. "Když jsem vstoupila do světa písní, začala jsem tím vyprávět příběhy druhým a cítila chvění něčeho většího. Něčeho, co nás všechny přesahuje a zároveň drží pohromadě jako jednotlivce ve vztahu k sobě samému, k rodině, přátelům, ale nakonec i k celé společnosti. Tato zázračná písně krajina mě vtáhla do svých tajů a od té doby si připadám jako poutník, který objevuje stále nové a nové podoby života. A mám takové tušení, že tahle cesta nikdy neskončí," doplňuje Aneta Langerová.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY