Mandrage lákají na nové album songem "Slečno, já se omlouvám se". V klipu exceluje Jiří Lábus

19.07.2017 12:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Několik měsíců nebylo o Mandrage téměř vůbec slyšet. Mohlo by se zdát, že si užívá zaslouženého volna, ale opak je pravdou. Kapela dávala dohromady materiál na nové album, které by ráda fanoušky nabídla co nejdříve. Předzvěstí chystané desky je singl "Slečno, já se omlouvám se", který před pár dny vplul i do českého rádiového éteru.

Mandrage dokáží fandy občas překvapit. Buď jim nabídnou trošku složitější song, na který si musí nějakou dobu zvykat, nebo přijdou s jednoduchou popovou písní, která sice nemá hlubší sdělení, ale u posluchačů okamžitě zafunguje. A přesně to je i případ jejich novinky. Popová píseň o pocitu náhlého zamilování, kterou provází chytlavé hvízdání, je přesně to, na co fanoušci kapely v letních měsících čekali.

Pokud ale někoho z nich song zklame, určitě mu náladu vylepší minimalistický klip, který byl natočen na jeden záběr. Hlavní role se ujal Jiří Lábus, pro kterého byla tato role taktéž novou zkušeností. "Zaujalo mě, že vlastně vše je jenom na mně a není u toho vůbec kapela, takovou roli jsem ještě nehrál. Písnička mě baví a přeju klukům z Mandrage i fanouškům, aby se líbila," uvádí ke své roli oblíbený herec.

Dodejme, že kapela se kromě práce na nové desce již pomalu začínají připravovat i na turné, které si naplánovala na únor a březen příštího roku. Pokud chcete mít lístky již nyní doma, není problém, jsou již k mání v předprodeji sítě Ticketstream.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY