Katy Perry se v "Swish Swish" vrací do devadesátek. Ve videu jí nahradila Gretchen

05.07.2017 12:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nové album zpěvačky Katy Perry očekávání vydavatelství prozatím asi moc nenaplňuje. Deska "Witness" sice v prvním týdnu po vydání dosáhla v mnoha zemích nejvyšších příček hitparád, v těch dalších je ale okamžitě opustila. Ani aktuální singl "Bon Appétit" v rádiích moc nefunguje, proto zpěvačka okamžitě vytahuje další trumf v podobě písně "Swish Swish".

Tento song byl fanouškům uvolněn ještě před vydáním alba, a tak se všeobecně vycházelo z toho, že půjde pouze o řadovou píseň. Katy Perry ale skladbu poslední týdny prezentuje naživo snad ve všech televizních vystoupeních a navíc k němu právě bylo představeno i lyric video. Z toho lze dedukovat, že píseň "Swish Swish" bude brzy nasazena i do rádií.

A nejspíš v éteru bude fungovat. Píseň, která sampluje hit "Star 69" od Fatboye Slima a dává vzpomenout na house scénu devadesátých let (pamatujete například na Nightcrawlers nebo Robin S?), produkoval úspěšný Adam George Dyment (aka Duke Dumont), a kromě Katy se v písni objevuje i hostující Nicki Minaj. Ani jednu z hlavních protagonistek v klipu ale neuvidíte, primární role se ujala osmapadesátiletá brazilská zpěvačka, herečka a podnikatelka Gretchen. Její profesionální kariéra je považována v mnoha směrech za kontroverzní a její aktuální vzhled taktéž nevyvolává zrovna obdiv. Mňo, posuďte sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY