The Horrors vydají novou desku v září. Přijedou s ní i do Prahy

01.07.2017 09:21 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Již 22. září se popáté studiově představí britští The Horrors. Novinka ponese název "V" a posluchačům nabídne deset nových skladeb.

Psát o tom, že se na albu muzikanti opět posunuli jinam, by bylo jako kopírovat tisková prohlášení všech minulých počinů. Přesto nás i tentokrát muzikanti na onen šok připravují. "Pokud se považujete za umělce, je přirozené neustále se vyvíjet a nehrát na jistotu. Už Bowie nedokázal pobývat dlouho na místě a rozčilovaly ho kapely, které hrály pořád to samé. Pak se z umění totiž stává kariéra," nechal se slyšet klávesista Tom Cowan.

Třebaže první vypuštěný singl "Machine" je poctivá hutná kytarovka, do tvůrčího procesu prý zasáhly vlivy jako trance, osmdesátkový pop nebo dance. "Je to risk, ale život není sranda bez trochy riskování. Je protikladem kreativity, pokud pokaždé přesně víte, co budete hrát," říká zpěvák Faris Badwan.

Tracklist "V" je následující: Hologram, Press Enter To Exit, Machine, Ghost, Two Way Mirror, Weighed Down, World Below, Gathering, It's A Good Life, Something To Remember Me By.

Čeští příznivci si poté mohou ve svých kalendářích zakroužkovat datum 29. listopadu, kdy The Horrors vystoupí v rámci evropského turné ve Futurum Music Baru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY